Uavgjort mot Kristiansund

Annonse:

Guttelaget kom tilbake to ganger borte mot Kristiansund i første nasjonale G16-kamp på 8 måneder.

Det var både nerver og vilje i spill da G16-laga til KBK og AaFK braka sammen til årsdebut på Kristiansund stadion.

Hjemmelaget startet begge omganger best, og tok også ledelsen i kampen to ganger. Fredrik L. Hoel etter bare fire små minutter, men Ruben Myers utlignet hjemmelagets ledelse. 1-1 til pause var greit nok i en omgang uten mange målsjanser.

Etter pause var det to dødballer som skulle betale ut nettsus. Først et frispark fra hjørnet av 16 meteren til gjestene, som Askil Røen møtte perfekt i et løp mot første stang. Hodestøtet var knallhardt, og hjemmelaget på nytt i front. Kvarteret senere slo John Ruud en corner fra høyre, som Sebastian Berntsen møtte perfekt med panna fra 6-7 meter. Utligningen var igjen et faktum til enorm jubel hos gjengen fra Ålesund.

Sebastian Bertnsen utlignet til 2-2 borte mot KBK. Foto: Rolf Hansen

Kampen ebbet ut i 2-2, der det som sagt aldri ble noen sjansebonansa.

AaFK-trener Per Gidlund var uansett fornøyd med endelig å komme i gang med kamper mot andre lag i nasjonal serie. Sesongoppkjøringen har vært mot lokale juniorlag, men nå går det slag i slag framover. Allerede søndag kommer Molde til Color Line stadion.

-En premierekamp som ble preget av stor innsats, der KBK startet best. Vi kommer med i kampen etter 15-20 minutter, og får en fortjent utligning inn mot pausen. Vi er litt unøyaktige siste tredjedelen, men ellers er det til tider bra. Den andre omgangen er litt lik den første innledningsvis, men igjen så kommer vi inn i kampen. En jevn kamp, og positivt at vi er i gang. Vi har alltid slitt med KBK, og vi får noen referanser å sammenligne oss med. Jeg syns guttene var litt nervøse både på bussen opp og før kampen her i dag. Nå ser vi veldig fram mot Molde og fortsettelsen på nasjonal serie, sier trener Per Gidlund.