Overbeviste i seier

Aalesunds juniorlag slo Kristiansund.

Annonse:

Mandag var G19-laget vårt i aksjon i cupen, og Kristiansund var motstander på Color Line Stadion. Det endte til slutt med 5-2-seier til tangotrøyene.

AaFK styrte det meste de første 30 minuttene av første omgang, scoret to mål og burde strengt tatt sette 3-0 i denne perioden. Mye fint offensivt spill, samt at gutta var tidvis gode i det høye presset og i gjennvinningspillet.

Kristoffer Ødven ble tomålsscorer! Foto: Jon Forberg

Kristiansund reduserte like før pause, men tangotrøyene kom godt i gang etter hvilen og gikk opp i både 3-1 og 4-1 tidlig.

Kristiansund reduserte etter 64 minutter, før Kristoffer Strand Ødven økte Aalesunds ledelse til 5-2 med 13 minutter igjen på stadionuret. Hjemmelaget styrte det meste også i andre omgang, og vant totalt sett veldig fortjent.

Aalesund G19 - Kristiansund G19 5-2 (2-1)