Ledet med to, men tapte

Træff slo AaFK 2.

Aalesund 2 tok føringen allerede etter tre minutter i 3. divisjonsoppgjøret mot Træff lørdag. Kristoffer Ødemarksbakken sendte tangotrøyene foran. Ledelsen varte til det var spilt 17 minutter, da Træff utlignet ved Julian Mikalsen Kristengård.

Like før halvtimen var passert tok hjemmelaget tilbake ledelsen da nykommer Muamer Brajanac fant nettmaskene. 2-1 var også stillingen til pause.

Mamadou DIaw scoret for AaFK 2, slik han også gjorde i forrige serierunde . Foto: Jon Forberg

Andre omgang var bare åtte minutter gammel da Mamadou Diaw økte til 3-1, og dermed sørget for at alt lå til rette for tre poeng til AaFK 2. Træff ville det derimot annerledes. Først reduserte Eirik Kjørsvik halvveis ut i omgangen, før Mikael Harbosen Haga utlignet med tolv minutter igjen. Som om ikke det var nok scoret samme mann like før slutt, og dermed var det bortelaget som plutselig var i ledelsen.

Resultatet holdt seg de få minuttene som var igjen av kampen, og dermed vant Træff 3-4.

Aalesund 2 - Træff 3-4 (2-1)