Isak og Norge spilte uavgjort

Kom inn som innbytter mot Tyskland.

Isak Dybvik Määttä er med det norske U20-landslaget på samling i Tyskland. Mandag var det duket for kamp mot tyskerne.

Det var jevnt i første omgang, men Tyskland gikk til pause med 1-0. Scoringen var det Malik Tillman som sto for. Unggutten spiller til daglig for andrelaget til Bayern München.

Kampen ble vist på det tyske fotballforbundets (DFB) youtube-kanal.

AaFKs Isak Dybvik Määttä ble byttet inn etter 64 minutter. Kun fire minutter senere ble Sula-gutten forsøkt spilt gjennom, men tyskernes keeper Tim Schreiber rakk fram til ballen først.

Med et kvarter igjen av kampen fikk Norge straffespark. Grorud-spissen Oscar Aga ble felt og tok straffesparket selv. Fra elleve meter gjorde han ingen feil og utlignet til 1-1. Det ble også sluttresultatet i en godt gjennomført kamp av det norske U20-landslaget.