BQ5Q6112

Målkalas i derbyet

En gammel AaFK-helt tegnet seg på scoringslista da SIF/Hessa og AaFK 2 spilte uavgjort.

Annonse:

Åtte ganger fikk ballen kjenne på nettet i oppgjøret mellom SIF/Hessa og AaFK 2 fredag kveld. Unggutta i oransje ledet 2-3 ved pause, men da dommer Richard Olsen fra Åmdal IL blåste av kampen var fasiten 4-4 og poengdeling.

Hjemmelaget tok ledelsen, og det etter bare tre minutter ved Sindre Fjæstad Pedersen. AaFK 2 både utlignet, tok ledelsen og økte den før SIF/Hessa svarte like før pause. Tobias Aarseth Heggem satte inn 1-1 rett etter SIF/Hessas første mål, før Erlend Nicolai Fjeldstad ga tangotrøyene ledelsen på Siffen. Det så veldig bra ut for unggutta da Isak Dybvik Määttä sørget for 1-3 etter 38 minutter. SIF/Hessa reduserte på vakkert vis ved Sondre Steinsbu Kjølsøy minutter før pause.

BQ5Q6280

Andre omgang var bare ti minutter gammel da AaFK 2 økte ledelsen. Innbytter Tobias Sagli ga de oransje 2-4-ledelse på Siffen. Kun to minutter senere svarte hjemmelaget ved superveteran og tidligere AaFK-helt Nils Ottar Sandø. 4-4 kom etter 65 minutter, da Sondre Steinsbu Kjølsøy laget sitt andre mål for dagen.

De siste 25 minuttene bød ikke på mål, men en rekke gule kort. Det røde ble også trukket fram, da tomålsscorer Kjølsøy fikk marsjordre ni minutter før full tid.

Begge lag har nå ti poeng etter fem kamper.